Usein kysytyt kysymykset osamaksurahoituksen hakemisesta

Kuka voi hakea OP:n osamaksurahoitusta?

OP:n osamaksurahoitusta voivat hakea kaikkien pankkien asiakkaat, jotka ovat täysi-ikäisiä ja joilla on pysyvä osoite Suomessa. Hakiessasi rahoitusta voit tunnistautua palvelussa oman verkkopankkisi tunnuksilla.

Millaisen auton OP:n osamaksurahoituksella voi ostaa?

OP:n osamaksurahoituksella voi ostaa auton autoliikkeestä tai yksityishenkilöltä. Rahoituksen voi saada korkeintaan 14 vuotta vanhaan autoon.

Jos ostat auton yksityishenkilöltä huomioi, että osamaksulla voi hankkia ainoastaan myyjän omistaman auton. Rahoitusyhtiön omistamaa autoa ei voi hankkia osamaksulla.

Miten OP:n osamaksurahoitus toimii, kun auto ostetaan yksityiseltä?

Osamaksu on sujuva vaihtoehto, kun ostat auton yksityishenkilöltä. Ostettava auto todennetaan ja valokuvataan A-Katsastuksella kaupanteon yhteydessä. Samalla käynnillä hoituvat helposti myös muut paperiasiat: kauppakirja, vakuutukset ja rekisteröinti.

Toimi näin, kun sopiva auto on löytynyt:

  • 1. Hae alustava rahoitustarjous Auton ostajan apurista, saat päätöksen hakemuksen teon yhteydessä.
  • 2. Varaa sinulle ja auton myyjälle sopiva aika kaupantekoon A-Katsastuksen sivuilta https://ajanvaraus.a-katsastus.fi. Valitse ajanvarauksessa OP Autorahoitus.

Lue lisää: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/lainat-ja-asunnot/autorahoitus/yksityishenkilot

Voiko OP:n osamaksurahoitusta hakea yhdessä jonkun muun kanssa?

Auton osamaksurahoitusta voi hakea toisen hakijan kanssa kaupanteon yhteydessä autoliikkeessä tai yksityiseltä ostettaessa A-Katsastuksella. Valitettavasti rahoitushakemusta ei voi tehdä toisen hakijan kanssa verkossa.

Kuinka kauan luottopäätös on voimassa?

Luottopäätös on voimassa kolme (3) kuukautta. Lopullinen rahoitussopimus tehdään autokaupan yhteydessä. Jos jätät tarjouksen käyttämättä, sinulta ei vaadita toimenpiteitä.

Kuinka nopeasti voin saada luottopäätöksen?

Kun teet rahoitushakemuksen verkossa, saat päätöksen heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Lopullinen rahoitussopimus tehdään autokaupan yhteydessä.

Luottopäätöspalvelumme ovat avoinna seuraavasti:
Ma-Pe klo 10:00 - 18:00
La klo 10:00 - 15:00

Ota yhteyttä

Autorahoituksen asiakaspalvelu

auto.asiakaspalvelu@op.fi
010 252 5843 (ma-pe 9.00 - 16.30)

Puheluiden hinta: pvm/mpm. Hinta koskee myös jonottamista.

Takaisin etusivulle ›